Error message

Notice: Undefined variable: _SESSION in eval() (line 1 of /home/dezinfectareuv/public_html/sites/all/modules/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

CERERE DE OFERTA sisteme de dezinfectare cu radiatie UV-C a SCHIMBATOARELOR DE CALDURA

 
1 Start 2 Complete

În acest moment, probabil că faceți tot posibilul pentru a vă menține în siguranță casa, facilitățile, personalul și clienții: ștergeți butoanele ușilor, curățați suprafețele și chiar suspendați operațiunile până când amenințarea COVID-19 dispare. Deși aceste măsuri sunt extrem de importante, există o altă parte crucială a instalației dvs. pe care trebuie să o ratați - sistemul dvs. de ventilatie /  HVAC.

Sistemul dvs. HVAC este vital pentru sănătatea generală a unității dvs., dar fără o întreținere adecvată, poate favoriza mucegaiul, bacteriile și virușii. Dacă oricare dintre acești contaminanți este prezent în sistemul dvs. HVAC, s-ar putea răspândi în întreaga instalație prin canalele de aer.

Datorită amenințării adăugate de noul Coronavirus, vă recomandăm să adăugați o soluție de curățare cu radiatie UV-C a bobinelor schimbatoarelor de caldura/evporatoarelor in planul dvs. de întreținere preventivă.

Completati si trimiteti cererea de oferta conform formular alaturat.

DEZINFECTAREA SCHIMBATOARELOR DE CALDURA DIN CENTRALELE DE TRATARE A AERULUI

Dimensiunile SCHIMBATORULUI DE CALDURA
Cum doriti sa fiti contactati: